Франчайз

20130609215546 55615

Ако искате да започнете собствен бизнес,имате неголям начален капитал и голямо желание да се развивате и да научавате нови неща,то бизнесът със заложни къщи е за Вас. 
Ние ще Ви помогнем с изборът на помещение,всички необходими документи и разрешителни,най-актуалния софтуер и метод на работа. Предлагаме курс и обучение за работа със злато, благородни метали и скъпоценни камъни,както и курс за оценители на техника и всякакви ценности. Също така помощ и телефонна връзка 24 часа в денонощието, видеонаблюдение, уебсайт и онлайн магазин. Освен това разполагаме с екип от адвокати винаги на разположение в случай на необходимост,за разрешаване по легален път на всякакви недоразумения и бюрократични трудности. 
Работим с франчайз партньори от цялата страна, като обучението се извършва в гр. София, гр. Пловдив или Асеновград. 
Заповядайте в централния ни офис в гр. София на бул. "Фритьов Нансен" №43 за повече информация и лична среща или на телефон 0877/878-358; 0883/999-965.
Бихте могли да станете част от голямото семейство на верига заложни къщи "Омния кредит" и не само да се възползвате от нашия опит и да избегнете многото грешки на начинаещия предприемач, но и да създадете дълготраен печеливш бизнес с коректни партньори. 

0
Празна
 x 
В количката няма продукти