Услуги и условия

 

girl with money NEW5451Кредит срещу залог на автомобил 1

 

Заеми срещу залог

Предоставяме заеми срещу залог на злато,сребро,диаманти,скъпоценни камъни,маркови часовници, бижута,произведения на изкуството,автомобили,камиони,строителна и селскостопанска техника,компютри и периферия,лаптопи,мобилни телефони,таблети,инструменти и всякакъв вид техника.Приемаме широка гама от продукти и предлагаме изключителни цени на нашите клиенти !

Размера на заема е до 100 000 лева.Стандартният срок на заема е един месец ,но при нас той може да бъде договорен съобразно нуждите на клиента.При нас също така лихвата може да бъде договорена,при по-висока сума на заема,лихвата ще е значително по-ниска.

 Заложните къщи са най-лесният начин да получите пари в брой в рамките на 10 минути .За разлика от другите банкови и финансови институции, които имат сложни процедури и кредитни проверки,залoга е бърз,ясен и безрисков. Единственото нещо,от което се нуждаете е личната ви карта и това което залагате.Нашият персонал ще провери и оцени вашите притежания,ще ги претегли пред вас и ще ви отправи ценова оферта.Веднага можете да подпишете договора  и да вземете парите си.При възможност за залог не е нужно да се лишавате и продавате любимите си неща. Използвайте ги като гаранция и вземете заем за тях.Толкова е лесно!!   

  Купуваме Злато и Сребро

Продайте своето нежелано злато,сребро,платина,монети или бижута и вземете Кеш.Защо да държите с години съкровища в чекмеджето?Донесете ни бижутата които не носите и вземете максималната цена за тях.Ще се изненадате колко много струва...Ние гарантираме че ще получите максималната цена за вашите бижута.Приемаме злато и сребро във всякакъв вид,ново или старо,във всякаква форма,размер и състояние.

  Абсолютно безплатна оценка на     Вашите ценности!!

Чуствайте се добре дошли,да ни донесете злато,сребро,часовници,монети,смартфони,таблети,лаптопи,и всичко ценно и разберете тяхната пазарна цена.Не сте сигурни че бижутата са ви истински?Може да ги проверите при нас.Искате да знаете колко струва вашето електронно устройство?Предлагаме тази услуга без никакво обвързване и напълно безплатно.

 Чувствайте се в безопасност с нас!!  

Ние никога няма да ви принудим да продадете или заложите вашите вещи без ваше съгласие.

Разходете се до нашите магазини и приятелският ни и компетентен персонал ще се погрижи за останалото.Вашите вещи служат само и единствено като залог,внимателно се пакетират и съхраняват до датата на падежа в същото състояние в което сте го оставили при нас.Можете спокойно да си отдъхнете,защото ценности ви са на сигурно място при нас.Ние отдаваме голямо значение на удоволетвореността на клиентите ни и се стремим да ви предоставим сигурност и най-добро обслужване.

0
Празна
 x 
В количката няма продукти